Güncel

    Facebook

  • Birlik Sıralaması ve Ödülleri
  • Titan Savaşları - Evcil Hayvan Sistemi
  • Titan Savaşları Meslek Sistemi

    Social Icons

Loading...

Titan Savaşları Meslek Sistemi


 

MESLEK SİSTEMİ

Oyunun belkide en önemli yapı taşı meslek sistemidir. Oyundaki tüm silah zırh seti ve takı setini yapabilecek ayrıca yüksek dereceli enerji potları, etkinleştirme parşömenleri, iksirler,
yaratığınız için yetenekler, iyileştirme ve yükselmeler ve aklınıza gelmeyecek bir sürü eşya üretebilecek siniz. Hatta oyunda mağazada olmayan üretimler yapabileceksiniz.


Kısaca Meslek Sistemi 3 grubdan oluşuyor.

1.Eşya Üretimi (Demirci Mesleği)
2.Maden Üretimi (Madencilik Mesleği)
3.İlaç ve Parşömen Üretimi (Simyacı Mesleği)


Bu Grupları kendi içlerine bölersek eğer ne kadar zorlu bir sisteme girdiğinizi bileceksiniz. Kısaca ve Öğrendiğim kadarı ile anlatalım.
 1. Eşya Üretimi
Eşyalar kendi aralarında 4 renge bölünüyor
"Beyaz Renkte Olanlar" Normal Yaratıklardan Düşer
"Mavi Renkte Olanlar" Normal ve Elit Yaratıklardan Düşer (Demirci Mesleği İle Yapılabilir)
"Turuncu Renkte Olanlar" Elit Yaratıklardan, Zindanlardan ve Çukurlardan Düşer. (Demirci Mesleği İle Yapılabilir)
"Altın Renkte Olanlar" En mükemmel kalitede eşyalardır. Nadiren bosslardan düşer. (Demirci Mesleği İle Yapılabilir)

 a. Sınıfınıza Göre Silah ve Kalkan Yapımı

Mavi Renkte Eşya Yapımı için gereken malzemelerin temini : Düşen eşyaları ayrıştırarak ve Madencilik Mesleğinden Elde Edilecek Olan Külçe Madenler ile.
Turuncu Renkte Eşya Yapımı için gereken malzemelerin temini : Düşen eşyaları ayrıştırarak, yaratık ve görevlerden düşen yardımcı malzemeler ve Madencilik Mesleğinden Elde Edilecek Olan Külçe Madenler ile.
Altın Renkte Eşya Yapımı için gereken malzemelerin temini : Düşen eşyaları ayrıştırarak, yaratık ve görevlerden düşen yardımcı malzemeler, boss ve mağaralardan düşen silahın ham maddesi ve Madencilik Mesleğinden Elde Edilecek Olan Külçe Madenler ile.

 b. Sınıfınıza Göre Zırh Yapımı

Mavi Renkte Eşya Yapımı için gereken malzemelerin temini : Düşen eşyaları ayrıştırarak ve Madencilik Mesleğinden Elde Edilecek Olan Kürkler ile.
Turuncu Renkte Eşya Yapımı için gereken malzemelerin temini : Düşen eşyaları ayrıştırarak, yaratık ve görevlerden düşen yardımcı malzemeler ve Madencilik Mesleğinden Elde Edilecek Olan Kürkler ile.
Altın Renkte Eşya Yapımı için gereken malzemelerin temini : Düşen eşyaları ayrıştırarak, yaratık ve görevlerden düşen yardımcı malzemeler, boss ve mağaralardan düşen silahın ham maddesi ve Madencilik Mesleğinden Elde Edilecek Olan Kürkler ile.

 c. Sınıfınıza Göre Takı Yapımı

Mavi Renkte Eşya Yapımı için gereken malzemelerin temini : Düşen eşyaları ayrıştırarak ve Madencilik Mesleğinden Elde Edilecek Olan Kristaller ile.
Turuncu Renkte Eşya Yapımı için gereken malzemelerin temini : Düşen eşyaları ayrıştırarak, yaratık ve görevlerden düşen yardımcı malzemeler ve Madencilik Mesleğinden Elde Edilecek Olan Kristaller ile.
Altın Renkte Eşya Yapımı için gereken malzemelerin temini : Düşen eşyaları ayrıştırarak, yaratık ve görevlerden düşen yardımcı malzemeler, boss ve mağaralardan düşen silahın ham maddesi ve Madencilik Mesleğinden Elde Edilecek Olan Kristaller ile.

 d. Kuşatma Ekipmanları

Davulcu, Savaşçı, Akrep, Arabacı, Mancınık vb. bir sürü savaş aracı için gereken malzemelerin temini : Düşen eşyaları ayrıştırarak yapılabilir.

 2. Maden Üretimi

a. Külçe Maden Üretimi

Her seviyeye göre ayrı külçe madeni yapabilirsiniz. Bu maden ham maddelerini ise haritalarda bulunan madenlerden çıkartabilirsiniz. Ham maddelerinin 3 ünü birleştirerek bir üst seviye hammedde temin edebilirsiniz.
Külçe Maden üretimi için ek bir malzeme ise şehirlerde bulunan Ham Madde Satıcısından temin edilmektedir.

b. Kürk Üretimi

Her seviyeye göre ayrı ayrı Kürk Üretimi için gereken ham maddelerini öldürdüğünüz yaratıkları yerde yatarken derisini kazıyarak elde edebileceksiniz. Ham maddelerinin 3 ünü birleştirerek bir üst seviye ham madde temin edebilirsiniz.
Kürk üretimi için ek bir malzeme ise şehirlerde bulunan Ham Madde Satıcısından temin edilmektedir.

c. Kristal Üretimi

Her seviyeye göre ayrı Kristal Maden yapabilirsiniz. Bu maden ham maddelerini ise haritalarda bulunan madenlerden çıkartabilirsiniz. Ham maddelerinin 3 ünü birleştirerek bir üst seviye hammedde temin edebilirsiniz.
Kristal Maden üretimi için ek bir malzeme ise şehirlerde bulunan Ham Madde Satıcısından temin edilmektedir.

d. İlaç Üretimi (Simyacı Mesleği için gereken malzeme temini)

Her seviyeye göre ayrı Simya Ham maddesi yapabilirsiniz. Bu ham maddelerini ise haritalarda bulunan çiçek ve ekinlerden çıkartabilirsiniz. Ham maddelerinin 3 ünü birleştirerek bir üst seviye hammedde temin edebilirsiniz.
Simya Ham Maddesi üretimi için ek bir malzeme ise şehirlerde bulunan Ham Madde Satıcısından temin edilmektedir.

3.İlaç ve Parşömen Üretimi (Simyacı Mesleği)
(En Kısa Zamanda)


 Ayrıca şunu belirtmek isterim ki oyuncular genel olarak madencilik yaparak geçimlerini ve eşyalarını sağlayacaklar. En önemli nokta burada madencilik seviyenizi artırmanız ve sonra sıra ile diğer seviyelerinize geçiş yapmanız. Gereken tüm malzemeler öncelikle madencilik ile yapılmakta ve yüksek seviye ham maddeleri toplaya bilmeniz için madencilik seviyenizi ve diğer seviyeleri yükseltmeniz gerekmekte. Her topladığınız kürk malzemesi, Kristal Madeni, Otlar ve yaptığınız savaş araçları meslek puanınızı artırmakta.

Sistemin bu yapısı ile ilgili sorularınız için : SteelWall

Get Free Email Updates to your Inbox!

8 yorum

Gercekten zor olucağa benzio bütün yazımı harcıyacaığım :)

Reply

Bizler denerken çok heycanlanıyoruz sizler için bir şeyler yapabilmek için saatlerimizi zevkle bu oyun üzerinde geçiriyoruz. Kesinlikle bence heycanlanmanıza değicek.

Reply

meslek sınıfları oyundaki yapılması zor olan bir durum nedenide genelde item icin istediği craft malzemeleridir eğer craft malzemeleri hattindan fazla olan bir durumsa meslek konusunda kimsenin bir caba sarfedeceğini sanmıyorum o yuzden yonetici arkadaslara simdiden soyluyeyim craft malzemelerini ulasılmaz yada haddien fazla olmasa iyi olur yoksa adı ustunde sadece meslek olarak kalır cogu online oyunlarda bu boyledir meslek sistemi tamamen rezalet bicimde kimsenin kullandıgı bir sey değil ama istenilen craft malzemeleri ulasılır az olursa meslek sisteminden tonlarca para kazanan insanlar olabilir saygılarımla

Reply

Bu oyunda meslek olmadan hiç bişey yapamazsınız ve emin olun hiç kolay değil :)

Reply

Çok karışık ama eminim bu yaz güzel vakit geçiricez :D

Reply

Bence Meslek Seçimleri Süper Olmuş Daha önce İstanbul Kıyamet Vakti Oynadım Efsunlu İtem Üreteblmek İçin Bazı Materyallere Gerek Var Seçdiğin MEslek Gurubu Ve Materyalleri Toplayabilmek İçin Ayrı Bi Meslek gurubu TOplanabilen Yüzlerce MAden Enfes Oyunda Efsunlu İtem Bulmak Kolay Olursa Hiç De Zevkli Olmaz Benim Görüşüm Zor Olması Gerekenlerden Biri Level Kasmak Olmalı Biride İtem Üretmek Ama MAteryalleri Para İle Satmaya Başlarsanız O Gün Bırakırım Oyunu

Reply

İnş oyunu cabuk kavrarızda Oyunu oynarken zevk alırz Yoksa öyle baya bı karısık görunuor Bısey anlams deglım

Reply

oyun aslında cok basit sadece detayları coğunlukta ama anlamamak güç değil

Reply

Yorum Gönder

CodeNirvana
Blogger tarafından desteklenmektedir.
© Copyright Titan .S. Online Alfa Günlükleri
Ba�a D�n